miércoles, 12 de diciembre de 2012

Sobre el bloc i el taller

Aquest bloc recollirà un resum del taller de Sons de Barcelona a la Bilioteca Ramon d'Alòs-Moner / IES Barri Besòs.

Sons de Barcelona es un projecte iniciat el 2008 pel Grup de Recerca en Tecnologia Musical (MTG) de la Universitat Pompeu Fabra, en el context del projecte Freesound.
L’objectiu de Sons de Barcelona es contribuir a desvetllar l’interès per allò sonor. Per aconseguir-ho oferim tallers a escoles, universitats, centres cívics, biblioteques, centres d’art, etc. on introduïm als participants a diferents maneres de pensar i treballar amb so i a les eines tecnològiques que ho fan possible; tot utilitzant sempre procediments creatius.

En aquest cas, es tracta d'un taller en col·laboració amb la Biblioteca Ramon d'Alòs-Moner amb alumnes de l'IES Barri Besòs. El taller consta de tres sessions (12, 13 i 14 de Desembre 2012): Una primera on els alumnes fan recerca sobre el propi barri a la biblioteca, una segona d'enregistrament dels sons del barri i una tercera d'edició i descripció d'aquests.

En aquest blog anirem publicant las experièncias, amb imatges i, esclar, sons. Sons que carregarem a Freesound, on poden ser escoltats, comentats, descarregats i re-utitiltzats sota una llicència Creative Commons.

Gràcies pel vostre interés i fins aviat!



No hay comentarios:

Publicar un comentario